Als coach wil je het liefst jouw coachees helpen. Dat is jouw passie. Maar bij het ondernemen komt er veel meer bij kijken: promotie maken, nieuwe klanten bereiken, informatie delen,…  

 • Ben jij het beu om je energie hieraan te verspillen? 
 • Wil jij je enkel focussen op je échte passie: coachen? 
 • Wil je niet alles zelf uitzoeken? 
 

Wél, dan kan je me inhuren als support. Je kan mijn expertise gebruiken zodat jij tijd hebt voor de dingen die je écht gelukkig maken. 

Jij krijgt...

Tijd voor je passie

Je kan doen wat je graag doet én waar je goed in bent, nl. coachen. Je hebt meer tijd voor je échte passie.

Meer energie

Minder stress en zorgen om de dingen die je niet graag doet maar wél belangrijk zijn voor je business. Jij werkt met meer plezier en dus met meer energie.

Minder kosten

Je huurt mijn expertise in als online support en moet dus geen andere kosten betalen (werkplek, reiskosten, materiaal,...).

Waarmee help ik je?

Canva

Wil je graag een sjabloon op basis van je huisstijl dat je kan gebruiken voor je communicatie? (vb. social media). Of heb je nood aan werkboek of brochure voor je online cursus? Ik maak op basis van je aangeleverde materiaal (tekst, huisstijl,..) een ontwerp in Canva. 

 

Content planning

Je weet via welke kanalen je wilt communiceren maar het is te veel werk om het wekelijks zelf te doen? Ik neem het graag van je over. 

 • Opmaak, eindredactie en inplannen social media
 • Opmaak, eindredactie en inplannen nieuwsbrief
 • Opmaak, eindredactie en inplannen blog website 

 

Opgelet: teksten lever je aan, eventueel herschrijven of verbeteren is mogelijk. Wil je liever geen copy schrijven, dan is er de optie om te werken met een copywriter.  

 

E-mailmarketing 

 • Hulp nodig bij het opstarten van een nieuwsbrief? Ik help je om dit technische in orde te brengen en geef je advies hoe je een nieuwsbrief kan opstellen.
 • Heb je al een nieuwsbrief en ben je het beu om hier tijd aan te verspillen? Dan zorg ik voor jou komende nieuwsbrieven: teksten ingeven, lay-out (huisstijl), eindredactie, testen,…. Indien gewenst plaats ik ze ook op je website en maak ik er een afgeleide voor je social media voor. 
 • Wil je werken met een sequence maar weet je niet hoe? Ik zet een automatisatie voor jou klaar zodat je deze kan activeren wanneer het nodig is.   
 

Heb je een opdracht die niet in het lijstje staat? Contacteer me gerust, want wie weet kan ik je toch helpen of doorverwijzen naar iemand uit mijn netwerk.  

 
 • Gratis online call: Eerst leren we elkaar kennen tijdens een gratis online call. Zo bespreken we voor welke opdrachten jij mijn hulp nodig hebt en wat je concrete verwachtingen zijn. Ook enkele praktische afspraken komen aan bod: het aanleveren van het nodige materiaal, manier van communiceren en feedback geven. 
 • Offerte: op basis van je input maak ik een offerte voor je. Je kan me inhuren voor een halve dag of hele dag. Vind je het moeilijk om te weten hoeveel tijd je nodig hebt? Hieronder kan je enkele simulaties terugvinden. 
 • Aan de slag: na je akkoord ga ik aan de slag met je opdracht(en). Ik hou je steeds op de hoogte van de vooruitgang. 
 • Feedback: uiteraard kan je altijd feedback geven. Maar op het einde van de opdracht evalueren we kort onze samenwerking.
 

Wil je me meerdere dagen inhuren of een vast aantal dagen per maand? Contacteer me voor een offerte op maat.  

 

Simulaties

Vind je het moeilijk om een inschatting van het aantal uren te maken? Dat begrijp ik volkomen, daarom geef ik je enkele voorbeelden mee als leidraad.

Opgelet: dit zijn slechts voorbeelden, het exacte aantal uren blijft afhankelijk van je concrete noden en persoonlijke situatie. Maak een gratis afspraak voor een offerte op maat. 

Halve dag

 • Nieuwsbrief: ontwerp, eindredactie, testen, inplannen (2x) + publiceren op website (2x) + afgeleide post voor je social media (2x)
 • OF Content planning: ontwerp, eindredactie en inplannen van 2 nieuwsbrieven + 4 social media post in planningstool. 
 • OF Social media: ontwerp, eindredactie en inplannen van 8 social media posts
 • OF Canva: 1ste ontwerp van 8 pagina’s of 4 sjablonen voor je social media (op basis van je huisstijl) 
 • OF Sequence: een eenvoudige sequence (vb. welkom, freebie) ontwikkelen + ontwerp, eindredactie, testen bijhorende mailtjes. 

 

Hele dag 

 • Sequence: een uitgebreide sequence (met diverse filters en parameters) ontwikkelen + ontwerp, eindredactie, testen bijhorende mailtjes. 
 • OF Start 2 Mail: technisch alles in orde brengen om te starten met e-mailmarketing 
 • OF Canva: werkboek van 16 pagina’s 


Support

Halve dag

Je schakelt mijn hulp voor enkele uitvoerende taken in.
In totaal werk ik 4 uur voor je.

€ 247

Hele dag

Je schakelt mijn hulp voor enkele uitvoerende taken in.
In totaal werk ik 8 uur voor je.

 € 497

Tarieven excl. 21% btw


Zij gingen je voor...

"Ik ben heel blij met het werk dat Natalie voor mij geleverd heeft. Haar manier van communiceren is heel helder en transparant. Er werd ook voldoende afgestemd zodat we beiden wisten wat er van elkaar werd verwacht. Wat ik ook heel fijn vind is, dat er echt wordt meegedacht zonder haar mening te willen opdringen. Kortom, een hele fijne manier van samenwerken!"
Ellen - De babykangeroe
"Natalie is een heel professionele en betrouwbare partner. Ze werkt efficiënt, autonoom en komt alle gemaakte afspraken meer dan na. Ook zal Natalie proactief ideeën voorstellen en mee zoeken naar oplossingen. Ze is communicatief en geeft waardevolle feedback. "
Kristel Wils - coach
"De samenwerking met Natalie is heel waardevol voor mij. Ik apprecieer het vooral dat ze proactief ideeën en suggesties voorstelt. Ze levert goed werk en komt steeds haar afspraken na. Ook heeft Natalie een heldere en duidelijke manier van communiceren. Ze is persoonlijk betrokken maar toch ook zakelijk, wat een mooie mix is. "
Leni - Ont-moeten

Nieuwsbrief

Hoe kan je je beter focussen? Welke taken voer je eerst uit? Hoe maak je een realistische planning? 

Deze en nog vele andere topics komen aan bod in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hier in.