Afbeelding gsm die podcast afspeelt

GRATIS Audiotraining
mét werkboek

Van droom naar resultaat 

  • Stop met het uitstellen van jouw droom tot het ideale moment, want spoiler alert: dat moment bestaat gewoon niet!
  • Vergeet al die smoesjes om je eigen twijfels en onzekerheden te verbergen: progress above perfection
  • Je hoeft heus nog niet alles picco bello op een rijtje te hebben: start before you’re ready!

Zin om aan die zotte droom te beginnen! Top! Start dan nu meteen en download mijn gratis audiotraining. 

In deze audio deel ik je 8 inzichten over hoe je effectief kan beginnen met het realiseren van die droom. 

Dat lukt me toch niet! 

Heb jij bij nieuwe dromen dat vreselijk stemmetje in je hoofd.

  • Kan ik dat wel?
  • Ik heb nu al geen tijd 
  • Wat gaan de mensen wel niet denken?
  • Heb ik er wel geld genoeg voor?
 

Laat die innerlijk criticus los! Want door uit je comfortzone te treden, beleef je net de mooiste ervaringen en leer je het meeste. Klaar voor jouw nieuw avontuur? Download de gratis audiotraining “van droom naar resultaat”. 

Cover werkboek

Extra bonus:
mét werkboek 

En als kers op de taart geef ik je er nog een werkboek bovenop. Zo kan je tijdens het beluisteren van de audio –  of erna – jouw eigen feedback noteren en meteen toepassen in praktijk. Hoe zalig is dat? Je hebt dus geen enkel excuus meer om er niet in te vliegen!