Weg met dat lege scherm!

Tips voor jouw mailing.

Hoe begin je aan een nieuwsbrief? Het starten van iets nieuws is altijd moeilijk. Vandaar dat ik graag enkele tips deel die ik gebruik voor mijn eigen mailings. 

Scanbaar 

Dit zal je niet leuk vinden maar niet iedereen leest jouw mailing volledig. Mensen scannen dikwijls je mailings dus laat daarom belangrijke kernwoorden extra opvallen. Ook het gebruik van titels & subtitels kunnen handig zijn als je een langere mailing hebt.

Hou het simpel

Beperk je tot 1 boodschap. Dit maakt het niet alleen voor jou gemakkelijker om te schrijven maar maakt het extra duidelijk voor je lezer.

Eenvoud siert

Ik ben voorstander van eenvoudige ontwerpen, niet te veel kleuren, foto’s of lange teksten. Het creëert rust en zo hou je de focus op de inhoud. Uiteraard als jij producten in een webshop verkoopt, is het wel belangrijk om deze visueel te tonen.

Call to action

Wat wil je dat je lezer gaat doen? Wil je graag dat ze verder lezen op je website? Of zich inschrijven voor je aanbod? Voeg altijd minstens 1 link toe met het resultaat wat je wil behalen.

Uitschrijfmodule

Ondertussen goed ingeburgerd maar weet dat dit een verplicht item is. Geef je lezers de kans om zich uit te schrijven. Je vindt het misschien niet leuk maar dit zijn dan ook niet jouw ideale klanten.

Aan de slag dankzij 'Start 2 Mail'

Wil je starten met e-mailmarketing maar weet je niet hoe te beginnen? Dan help ik je heel graag verder via mijn nieuwe online cursus ‘Start 2 Mail’! 

Start 2 Mail (coming soon!):

  • Duidelijke & praktische tutorials
  • Meteen aan de slag
  • Geen onnodig tijdverlies
  • Optie: ‘Done for you’: Wil je helemaal niets doen, dan maak ik het voor jou in orde! Geweldig hé!
 
Schrijf je nu in op de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht én geniet van een lanceringskorting!
 

De plaatsen voor ‘Done for you’ zijn beperkt dus wil je zeker zijn van jouw plek, zet je naam op de wachtlijst.

Share this: