Accountability partner & Virtueel Assistent

Tijd is ons kostbaarste goed, spendeer hem hoe jij dat wil

Hey, ik ben Natalie.
Limburgse positivo en enthousiaste zoetebek. Zo zou ik mezelf omschrijven. 

Vraag je het aan mijn omgeving, dan hoor je de eigenschappen eerlijk, rustig en koppig wel vaak terugkeren. 

Meer dan 10 jaar lang zat ik als marketeer tussen de marketingplannen en moest ik projecten in goede banen leiden. Komt nu wel van pas in mijn huidige job.

Natalie Bruninx - Focus planning en support

Mijn missie is jou helpen doelgerichte keuzes te maken

Het is mijn missie om onderneemsters ervan bewust te maken dat tijd een kostbaar (luxe-)goed is en dat prioriteiten stellen en keuzes maken cruciaal zijn om ervoor te zorgen dat ze hun tijd besteden zoals zij dat willen. Dat doe ik door hen te helpen met doelgerichte keuzes te maken voor hun onderneming én hun leven.

Ondernemen is en blijft een zoektocht

Voor mij, maar ook voor mijn klanten. En daar help ik hen bij op mijn manier.

V.A. (virtueel assistent)

Als V.A. (virtueel assistent) neem ik een deel van hun takenpakket over, zodat zij kunnen focussen op wat zij het liefste doen. 

Accountability partner

Als accountability partner maak ik een actieplan op maat voor de onderneemster die overzicht en een nieuwe manier van werken wil die haar helpt om resultaten te behalen én rust in haar hoofd te behouden. En binnenkort start ik ook met het geven van workshops en trainingen, als je interesse hebt kan je je hier op de wachtlijst plaatsen.

Wat je mag verwachten als wij samenwerken

Als ik taken voor jou uitvoer of je help met je planning, dan moet je mij kunnen vertrouwen. Dit is geen marketingwoord, maar een basisprincipe dat ik uitdraag. 

“Ik vond je aanpak zeer persoonlijk. Het was helemaal geen standaard pakketje maar je leefde je volledig in in mijn situatie.” – Nele van Studio Lagom

Transparantie is my middle name. Als je een samenwerking met mij aangaat, weet je altijd waar je aan toe bent en hoe alles zal verlopen.

“Elke sessie slaagden we erin om enkele concrete to do’s af te spreken, die mij wel aanzetten tot actie.” – Nele van Studio Lagom

Ik doe niet aan “fake it till you make it”. Kan ik je niet helpen met een taak, dan verwijs ik je graag door naar de juiste mensen.
Als coach kan je ook altijd rekenen op oprechte feedback, ook als het is wat je niet wilde horen.

“Het helpt echt wel als je iemand aan je zijde hebt die meedenkt en die ook ja, dat dat stukje accountability heeft.” – Christine van De Eetwijzer

Wat klanten zeggen over mij

“Ik vond het superfijn om met je samen te werken. Je zorgde ervoor dat ik niet té veel hooi op mijn vork nam, maar toch vooruit ging. En het allerbelangrijkste misschien wel dat je mij deed achterom kijken wat ik wel reeds allemaal gerealiseerd had. 

Ik ben volledig beginnen werken in trajecten. Daar heb jij mij toch wel serieus in geholpen. Het zorgt voor een consistentere invulling van mijn agenda en meer zicht op wat komt. 

De whatsapp’s tussendoor vond ik heel fijn om te ontvangen. Ik voelde me echt gesteund en heel fijn om te ontvangen.” 

Nele van Studio Lagom

Nele
Studio Lagom

“Ik vond een heel aangename samenwerking met jou. En ja, het gekke is dat je vaak denkt van, dat moet ik alleen kunnen, maar dat dat echt niet is. 

Simpelweg bepaalde zaken gewoon vastleggen en blokkeren in mijn agenda zoals ook mijn me-time, wat anders toch nooit gebeurde, dat heeft mijn ogen echt wel geopend. De evidentie waarmee jij dat eigenlijk aandraagt, was een eye-opener. 

Het feit dat ik echt met jou iemand had die een beetje met mij meeliep. Ik keek ook echt uit naar die Zoom-meetings met jou. Iemand hebben om mee te sparren, van gedachten te wisselen. Jouw ervaring ook van hoe jij het doet met andere ondernemers, daar kon je ook input geven. Ik heb echt genoten ook van die momenten dat we samen hadden. Ook de tijd, want het waren sessies van één uur of anderhalf uur. Dat gaf echt wel de ruimte van dat het niet zo rap-rap… We hadden echt veel tijd om op iets in te gaan. 

To the point en heel efficiënt.”

Christine van Eetwijzers

Christine
De Eetwijzer

It’s not all work

Prioriteiten stellen en keuzes maken die je toelaten om te doen wat je graag doet, daar hoort ook bij: tijd maken voor andere dingen dan werk alleen. 

Zo kan ik uren vertoeven in de bib, op zoek naar de beste non-fictie boeken (suggesties zijn altijd welkom 😉). Spijtig wel dat het aantal boeken dat je per keer mag meenemen zo beperkt is. 

Maar goed, dat geeft me ook tijd om nieuwe plekjes te verkennen, te voet of met de fiets. Misschien moet ik eens beginnen met wandelmeetings. 

De zalige stilte van een bos helpt me om mijn hoofd helemaal leeg te maken. En sinds enkele jaren start ik mijn dagen met een ochtendmeditatie die me tot rust brengt en energie geeft om alles wat die dag op me afkomt, te tackelen. 

En ja, als echte Limburgse kan het niet anders dan dat ik zot ben van taart. Al blijft chocolade wel mijn all time favourite. 

Wil je nog meer over mij te weten komen?

Natalie Bruninx picknickt - Focus planning en support
Wees als eerste op de hoogte

Laat je gegevens achter en ik breng je als eerste op de hoogte wanneer ik de workshops & trainingen lanceer!