Wie is Natalie?

Enthousiast, positivo, zoetebek en Limburgse. Nou, dat is kort samengevat 😊.

Sinds dit jaar heb ik de stap gewaagd naar het fulltime ondernemerschap. Na 10 jaar te werken als marketeer wou ik heel graag mijn kennis en expertise delen met anderen. Anderen inspireren, helpen of uitleg geven maakt me ontzettend blij. 

Ondernemer worden was én is nog steeds een zoektocht, maar eentje waar ik nog geen spijt van heb. Het is ontzettend boeiend en je komt met diverse mensen in aanraking. 

Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook heel belangrijk voor me. Vandaar mijn keuze om me te richten op ondernemers die werken als coach. Ik ben ervan overtuigd dat elk persoon kan groeien zodat je nog gelukkiger wordt. 

Hoe wil jij je tijd spenderen? Het is een vraag die je dikwijls van me zult horen. Bewust omgaan met je tijd en keuzes maken zijn cruciaal. Het helpt je naar een leven met méér rust en energie. Ik volg helemaal het principe van slimmer werken, niet harder werken. 

Daarom dat ik het zo belangrijk vind om ondernemers hierbij te helpen. 

 

Betrouwbaar - duidelijk - eerlijk

Deze 3 kernelementen vormen de basis van een samenwerking met mij:

  • Betrouwbaar: Je kan rekenen op een betrouwbare service zoals het naleven van afspraken en het discreet omgaan met je gegevens. 
  • Duidelijk: Heldere communicatie over mijn werkwijze en praktische afspraken. 
  • Eerlijk: Oprechte feedback over jouw onderneming en doorverwijzing voor taken waarbij ik je niet kan helpen. 
 
VIRTUEEL NATALIE

In mijn vrije tijd...

Naast ondernemen hou ik van lezen, mediteren en wandelen. 

Ik lees vooral non-fictie en vind het heerlijk vertoeven in de bib. Het geeft me alleen keuzestress over wat ik wil uitlenen. Ook verken ik geregeld nieuwe plekjes om te wandelen of te fietsen. De stilte van een bos is gewoonweg zalig. 

Sinds enkele jaren ben ik gestart met meditatie. Mijn dagelijkse ochtendmediatie geeft me meteen de nodige rust & energie om mijn dag te starten. Ik zou het iedereen aanraden en je hoeft er heus niet veel tijd voor vrij te maken. 

Ik leer graag bij en volg geregeld nieuwe opleidingen of beluister een podcast. Ook probeer ik  nieuwe receptjes uit. De ene keer al met meer succes dan de andere. En als Limburgse kan het niet anders dat ik zot ben op taart. Naast chocolade is dat mijn 2de favoriete zoete zonde. 

Wil je meer over me weten of heb je interesse in een samenwerking? Ik leer je graag beter kennen tijdens een gratis online call.