Start 2 Mail

Dé basis voor je
e-mailmarketing!

Ontdek de vele voordelen van e-mailmarketing, waar wacht je nog op?

Herken je dit?

Natalie die aan het typen is op de pc

Start 2 Mail

Dé basis voor je
e-mailmarketing

Ook ik had mijn twijfels...

E-mail gebruiken in je communicatie is heel waardevol en toch had ik zelf ook mijn twijfels toen ik startte. Ik voelde weerstand door mijn eigen onzekerheid: wat ging ik vertellen, wie zou mijn mailing lezen, wanneer ging ik dit doen? Maar ik werd snel bewust dat het slechts belemmerende gedachten zijn die me tegenhielden.

Dus ging ik aan de slag en koos ik ervoor om 2-wekelijks een nieuwsbrief uit te sturen. Zo kon ik geleidelijk aan mijn mailinglijst uitbreiden, wennen aan het schrijven en mijn to-dolijst niet onnodig overladen. 

En met succes, mijn lijst groeit stelselmatig, ik krijg geregeld leuke feedback op mijn content en ik leer de noden en interesses van mijn doelgroep beter kennen. 

Dankzij het overwinnen van mijn eigen angsten, pluk ik nu de vruchten en kan ik sneller groeien, gerichter communiceren en beter informeren. 

En net deze voordelen wens ik jou en je onderneming ook toe! Laat je niet tegenhouden door je  twijfels en ga meteen aan de slag met e-mailmarketing! Kies voor ‘Start 2 Mail’ en geef zo een boost aan je business.

Start 2 Mail: formules

Formule 1:
'Online cursus DIY'

BONUS: Geweldige schrijftips van Dee Dee Copy zodat je meteen aan de slag kan met je eerste mailing. 

Jouw investering:

€ 247

Formule 2:
'Done for You'

BONUS: Masterclass van 1,5 uur met Dee Dee CopyZe leert je hoe jij ook Kick-ass mailings kan schrijven.

Jouw investering: 

€ 647*

Virtueel Natalie is vrijgesteld van BTW. 

* mogelijk om in 2 termijnen te betalen: de helft meteen, de overige helft na een maand.

Modules 'Online cursus DIY'

Module 1: ConvertKit 

We starten met het registreren in ConvertKit en ik toon je wat je er allemaal kan doen. De registratie in ConvertKit is gratis tenzij je kiest voor een upgrade, deze kan je vinden op hun website.

Module 2: Technische Schizzle

Ik leer je hoe je een formulier kan maken zodat bezoekers op je website of landingspagina zich kunnen inschrijven op je nieuwsbrief of freebie. 

Module 3: Spread the word

Make a fuzz! Uiteraard is het belangrijk dat je aan iedereen laat weten dat je een nieuwsbrief/freebie hebt! Dus in deze module geef ik je tips om je mailinglijst uit te breiden. En ik toon je de mogelijkheden van automatische flows! Een manier om nog efficiënter te werken. 

Nota: Ik toon je hoe dit werkt, maar dit is een betalende optie in ConvertKit. Geen zorgen, je kan perfect starten zonder deze optie en later alsnog toevoegen. 

Module 4: Je eerste mailing

We gaan aan de slag met je eerste mailing: op basis van een huisstijl of template leer ik je een mailing in ConvertKit opstellen. En hier kan je de geweldige schrijftips van Dee Dee Copy meteen in praktijk toepassen. 

Module 5: Het is gebeurd!

Je hebt je eerste mailing verstuurd! Yes, proficiat! En nu? Uiteraard ben je benieuwd naar het resultaat, dus we analyseren de statistieken: wat kan je terugvinden en wat betekent het? 

Wat klanten zeggen

“Natalie heeft een heldere en duidelijke manier van communiceren. Ze levert goed werk en komt steeds haar afspraken na.” 

Leni 

Stadsmonnik – Meditatie & mindfulness 

“Ze werkt nauwkeurig, gestructureerd, transparant en duidelijk. En ze heeft kennis van zaken.”

Lieve 

NLP Coach

“Haar manier van communiceren is heel helder en transparant. Een hele fijne manier van samenwerken.”

Ellen 

Coach voor nieuwe en toekomstige mama’s

dagen
uren
minuten

Formule 1:
'Online cursus DIY'

Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 21 januari 15 uur.

Ik leer je alle basis die nodig is om met mailings te starten zodat jij:

Jouw investering:

€ 247

Formule 2:
'Done for You'

Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 21 januari 15 uur. Max 8 plaatsen beschikbaar!

Ik neem het werk uit handen en breng alles technisch in orde zodat jij: 

Jouw investering:

€ 647

Hey, ik ben Natalie!

Communicatie en planning, dat zijn dé topics waar ik blij van word. Maar het delen van deze kennis maakt me nog gelukkiger. 

Vandaar dat ik vorig jaar gestart ben als Virtueel Natalie. Ik wil heel graag andere solopreneurs en in het bijzonder coaches helpen met hun communicatie en planning. 

Met ruim tien jaar ervaring in marketing en communicatie heb ik heel wat nuttige kennis verzameld. En daarom ben ik gestart met het maken van deze eerste online cursus. 

Ik hoop op deze manier heel wat ondernemers op weg te helpen met hun e-mailmarketing. Zelf leer ik ook graag bij, persoonlijke ontwikkeling, i love it. Ik moet me meestal inhouden om niet te veel cursussen en webinars te volgen. 

In mijn vrije tijd kan je me geregeld in de bossen vinden voor een wandeling of op een terras met een stukje taart (Limburger 😊). Ik hou van de natuur, de rust en de stilte en mediteer dagelijks voor een goede start van mijn dag. Daarnaast lees ik graag en kijk ik geregeld series op Netflix (detective, comedy,..). Meer weten, check mijn feed op Instagram of LinkedIn 

 

 

FAQ Start 2 Mail

Heb je nog een andere vraag? Aarzel niet en contacteer me

Hoe lang ben ik bezig met het afwerken van de cursus?

Ik hou zelf van korte en praktische video’s die je meteen kan toepassen. De lengte van de lessen variëren naargelang het onderwerp. Je mag rekenen op een totaal van max. 1 à 1,5 uur per week/module. De totale cursus bevat 5 modules en neemt dus 5 à 7,5 uur in beslag. Tip: plan deze uren meteen in je agenda, dan vergeet je ze niet vrij te houden. 

Wanneer start de cursus?

Vanaf woensdag 26 januari krijg je toegang tot Notion en staat de eerste module online. Als je kiest voor ‘Done for You’ kiezen we samen een geschikte datum uit.  

Kan ik vragen stellen? Wat als ik iets niet begrijp?  

Ik probeer de video’s zo duidelijk mogelijk te maken, uiteraard kan het zijn dat je toch nog een vraag hebt. Deze kan je stellen tijdens een live Q&A. De datum wordt later nog meegedeeld. Een replay krijg je nadien ook toegestuurd. 

Wat als ik nog geen website heb?

Dat is geen enkel probleem. Je kan gerust starten met het verzamelen van mailadressen zonder een website. Ik toon je in de cursus hoe je dit kan doen via een landingspagina. 

Waarom heb je gekozen voor ConvertKit?

Er zijn heel veel tools beschikbaar. Ik heb gekozen voor ConvertKit omdat ik hou van hun eenvoudig design, de duidelijke structuur en gebruiksvriendelijkheid. Volgens mij kan je via deze tool eenvoudig en snel aan de slag zonder overweldigd te worden. 

Ik ken Notion niet, is dat een probleem?

Absoluut niet. Ik bezorg je een toegang (gratis) waar al het lesmateriaal staat. Je krijgt hier ook wekelijks een melding van. De lessen blijven gedurende 6 maanden toegankelijk. 

Kan ik meteen starten met het versturen van mailings na deze cursus?

Ja, ik leer je de belangrijkste basis zodat jij kan starten met het opmaken, schrijven en uitsturen van je eerste mailing. 

Als ik voor de ‘Done for You’ kies, moet ik dan helemaal niets doen?

Klopt bijna 😊! Ik neem het werk van je over maar uiteraard heb ik wel input van je nodig. Met welk type website werk je? Wat is je huisstijl? Heb je contacten om op te laden? Daarom bespreken we dit tijdens een eerste briefing zodat ik erna meteen aan de slag kan. Tijdens dit proces, hou ik je steeds op de hoogte van de vooruitgang en vraag ik om feedback als dat nodig is. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit is enkel geldig voor formule 2 ‘Done for You’. Ik zou het heel jammer vinden als je niet kan deelnemen om deze reden. Vandaar dat je deze formule in 2 termijnen kan betalen. Omdat het mijn eerste lancering is, bied ik dit aan zonder meerkost. Je betaalt de helft op voorhand en de overige helft na een maand. 

Krijg ik een factuur?

Ja, na je inschrijving ontvang je per mail een factuur. Als je deze factuur betaald hebt, is je inschrijving definitief.