Je bent ondernemer en je hebt zoveel leuke dromen en ideeën maar helaas blijft het daar bij. Er is altijd wel een excuus dat je jezelf wijsmaakt, waardoor je nog steeds geen vooruitgang boekt. Het is nu welletjes geweest, je wilt eindelijk aan de slag gaan met die droom maar een extra duwtje is welkom. Dan is dit webinar het ideale vertrekpunt voor jou. Registreer je via onderstaand formulier.

 • welke excuses je weerhouden van je droom (én geloof me, je bent niet de enige)
 • je eigen persoonlijke valkuilen beter kennen en hoe je hiermee omgaat 
 • hoe je effectief kan starten met een nieuw idee of droom  
 • welk hulpmiddelen er zijn die je kunnen helpen 
 • hoe je stap voor stap resultaat kan behalen 
 
Aan de hand van een worksheet ontdek je jouw persoonlijke valkuilen en hoe je ermee kan omgaan. Er is geen replay voorzien, maar het loont absoluut de moeite om je een uurtje vrij te maken.

Webinar: Van twijfelen naar doen I dinsdag 17 oktober 12u - 13u

 • Je denkt aan een quick fix en instant oplossing  
 • Je niet kritisch naar je eigen planning en ideeën wilt kijken 
 • Je je liever achter smoesjes blijft verstoppen
 • Je geen actie wilt ondernemen 
 • Je houdt van rushen en een haastig leven 
 

Webinar: Van twijfelen naar doen I dinsdag 17 oktober 12u - 13u

Na tien jaar te werken als marketeer en communicatieverantwoordelijke voor diverse publieke bedrijven en enkele lokale gemeentebesturen besloot ik om een andere weg in te slaan. De zelfstandigheid en afwisseling die ik in mijn vorige jobs heb mogen ervaren, proefde naar meer. De keuze om mijn eigen ding volledig zelf te kunnen bepalen en tegelijk te groeien als persoon bracht me bij het ondernemerschap: Virtueel Natalie was een feit. 

Als Virtueel Assistent ondersteun ik nu (solo)ondernemers met hun administratie en communicatie. Daarnaast geef ik 1-op-1 begeleiding aan andere (solo)preneurs als accountability coach.

Want ik heb gemerkt dat er een grote nood is aan ‘een klankbord‘ of een ‘buddy’, hoe je het ook wil noemen. Een persoon waar je je geregeld ongegeneerd je hart kan luchten, over jouw onderneming, de weg die je hebt afgelegd of de obstakels die op je weg liggen. The good, the bad & the ugly. 

Een luisterend oor maar ook een kritische blik mét oprecht advies. Geen standaards maar op maat van jou en je bedrijf. Mijn missie is dan ook om vrouwelijke ondernemers te helpen om de juiste acties te ondernemen. Niet blijven rushen en alles maar ‘doen omdat het moet. Je eigen pad durven bewandelen en luisteren naar je intuïtie

Webinar: Van twijfelen naar doen I dinsdag 17 oktober 12u - 13u

Reacties

"Ik ben heel blij met het werk dat Natalie voor mij geleverd heeft. Haar manier van communiceren is heel helder en transparant. Er werd ook voldoende afgestemd zodat we beiden wisten wat er van elkaar werd verwacht. Wat ik ook heel fijn vind is, dat er echt wordt meegedacht zonder haar mening te willen opdringen. Kortom, een hele fijne manier van samenwerken!"
Ellen Sergeant - De babykangeroe
"Natalie is een heel professionele en betrouwbare partner. Ze werkt efficiënt, autonoom en komt alle gemaakte afspraken meer dan na. Ook zal Natalie proactief ideeën voorstellen en mee zoeken naar oplossingen. Ze is communicatief en geeft waardevolle feedback. "
Kristel Wils- coach

Simulaties

Vind je het moeilijk om een inschatting van het aantal uren te maken? Dat begrijp ik volkomen, daarom geef ik je enkele voorbeelden mee als leidraad.

Opgelet: dit zijn slechts voorbeelden, het exacte aantal uren blijft afhankelijk van je concrete noden en persoonlijke situatie. Maak een gratis afspraak voor een offerte op maat. 

Halve dag

 • Nieuwsbrief: ontwerp, eindredactie, testen, inplannen (2x) + publiceren op website (2x) + afgeleide post voor je social media (2x)
 • OF Content planning: ontwerp, eindredactie en inplannen van 2 nieuwsbrieven + 4 social media post in planningstool. 
 • OF Social media: ontwerp, eindredactie en inplannen van 8 social media posts
 • OF Canva: 1ste ontwerp van 8 pagina’s of 4 sjablonen voor je social media (op basis van je huisstijl) 
 • OF Sequence: een eenvoudige sequence (vb. welkom, freebie) ontwikkelen + ontwerp, eindredactie, testen bijhorende mailtjes. 

 

Hele dag 

 • Sequence: een uitgebreide sequence (met diverse filters en parameters) ontwikkelen + ontwerp, eindredactie, testen bijhorende mailtjes. 
 • OF Start 2 Mail: technisch alles in orde brengen om te starten met e-mailmarketing 
 • OF Canva: werkboek van 16 pagina’s