Nu is het tijd voor...jezelf!

Het is bijna december… Wat doet dat met jou? Begin je in paniek te slaan omdat er nog maar 1 maand rest dit jaar? Of tel je al af naar de feestdagen?😁

De laatste weken van 2021 zijn een feit en ik merk dat veel ondernemers nog druk in de weer zijn. De nood om het laatste kwartaal in schoonheid te eindigen is blijkbaar groot.

Uiteraard beslis je zelf hoe jij die laatste weken wilt doorbrengen. Maar hierbij een zachte reminder om ook aan jezelf te denken.

Wees lief voor jezelf en sta even stil bij al dat gejaag. Is het effectief nu nodig? Kost het niet te veel energie? Brengt het ook iets op?

Heb je al een terugblik gemaakt van 2021? Wat heb je allemaal gerealiseerd het afgelopen jaar?

Hol jezelf dus niet voorbij maar stop even, reflecteer en evalueer. Wees dankbaar voor alles wat je gerealiseerd hebt en geef jezelf een compliment en geniet! Je hebt het verdiend! 🙌🤩

Neem de tijd om je batterijen op te laden zodat je er weer helemaal kan invliegen in 2022. Want ‘You can’t pour from an empty cup’, remember!

Enkele dingen die mij energie geven én jou misschien ook helpen:

  • Mediteer: zonder je voor een paar minuten af op een rustige locatie. Het geeft een instant boost aan energie.
  • Wandelen: het liefst in het bos voor de geur van de bomen en de stilte.
  • Bakken: een cake of taartje gaan er altijd in 😋, die zelf maken is de ideale afleiding en nog lekker ook.
  • Chillen in de zetel: in de zetel onder een fleecedeken naar een serie kijken. Momenteel ben ik verzot op Working Moms (Ik ben geen mama maar de serie is zo grappig, aanrader) en de herhalingen van The Office (USA)🤣.
  • Dansen: Zet een leuk muziekje op en dansen maar, het maakt niet uit hoe. Leef je gewoon helemaal uit!
  • Nietsdoen: Gewoon zijn, en niets doen. Probeer het eens, geef het een kans en geniet ervan zonder je schuldig te voelen.

Zorg dus voor jezelf en al de rest gaat eens zo vlot.

Heb jij nog leuke tips die je met me wil delen? Tag me gerust via Instagram.

Share this: